slovak hungarian

Rólunk

A BUZGÓ bejegyzett szociális vállalkozás egy fiatal és dinamikusan fejlődő csapat. Megkaptuk az integratív társadalmi vállalkozás státuszát.
Cégünk munkássága a vendéglátásra nyúlik vissza, mivel Várhosszúrét központjában működtetjük BUZGÓ vendéglőnket. Ez egy kulturális, oktatási és relaxációra alkalmas központ, ahol vendéglátási szolgáltatásokat tudunk nyújtani az ide ellátogatók számára.
Vállalkozásunk portfólióját kibővítettük elsősorban higiéniai papírtermékek eladására és egyéb szolgáltatásokra, kiváltképp takarítási munkálatokra. Festést, otthoni hulladék karbantartását, csatornarendszerek karbantartását, szezonális karbantartást, 3,5 tonnáig történő áruszállítást, valamint személyek és fogyatékkal élők szállítását is vállaljuk.
A BUZGÓ aktívan részt vesz az életminőség javításában, a foglalkoztatás növelésében és a társadalmi kohézió javításában.
Balázs András
ügyvezető igazgató

Az együttműködés előnyei

    Kedvezményes 10%-os áfa mérték (vagy ÁFA kulcs) államigazgatási és önkormányzati alanyok, valamint természetes személyek és szociális gazdasági szervezetek (az adóalanyok kivételével) számára

    A közbeszerzésről szóló 2015. évi 343. törvény 1. § (12) bekezdése szerint a jelen törvény nem vonatkozik a közbeszerzési értékhatár alatti megrendelésekre és az alacsony összegű szerződésekre, melyek tárgya:

    - a v) pont szerint: termékszállítás vagy szolgáltatásnyújtás a közbeszerző számára, amely egy bejegyzett szociális vállalat

    - 4/ fentartott megrendelések (2015. évi 343. törvény - 10. § (7). bekezdés 1. pont

    - a szociális aspektus (nézőpont) teljesítése legalább 6 %-ban